Advertisement

Istanbul'da Deprem Son Dakika / Son dakika haberi.. İzmir'de deprem! İstanbul da hissetti! : Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Istanbul'da Deprem Son Dakika / Son dakika haberi.. İzmir'de deprem! İstanbul da hissetti! : Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.. İstanbul için tüm hazırlıklar 7,5 büyüklüğünde bir depreme göre yapıldı. İstanbul'da deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel i̇stanbul'da deprem haber sayfasında yer alıyor. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü, dün 5.8 büyüklüğünde depremin meydana geldiği marmara ereğlisi ve silivri açıklarında. Son dakika haberine göre, i̇stanbul'da deprem meydana geldi. Dakika dakika son depremler için tıklayınız.

Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. İstanbul'da saat 14.00 sıralarında bir deprem meydana geldi. 26 nisan 2021 pazartesi 10:50son güncelleme: Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. 10 saniye süren depremle ilgili kandilli rasathanesi ve afad'dan açıklamalar peş peşe geldi.

Son dakika: İstanbul'da şiddetli deprem
Son dakika: İstanbul'da şiddetli deprem from iaahbr.tmgrup.com.tr
Kandilli rasathanesi, depremin şiddetini 4.2, merkez üssü olarak da marmara denizini açıkladı. Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılırken, bir son dakika depremi de i̇stanbul'da meydana geldi. İstanbul için tüm hazırlıklar 7,5 büyüklüğünde bir depreme göre yapıldı. 4.2 büyüklüğündeki deprem i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. İstanbul'da az önce yaklaşık 10 saniye süren bir deprem meydana geldi. İstanbul'da hissedilen deprem gelecek depremlerin ayak sesleri. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre;

26 nisan 2021 pazartesi 17:54 kaynak:

Depremin merkez üssünün marmara denizi olduğu ifade edildi. Sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılıyor. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. 4.2 büyüklüğündeki deprem i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. İlk gelen bilgilere göre depremin. Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. Uzmanların beklediği i̇stanbul depremi ne zaman olacak sorusu. İstanbul'da saat 14.00 sıralarında bir deprem meydana geldi. Marmara denizi'nde i̇stanbul'un silivri ilçesi açıklarında 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Öte yandan kandilli'den yapılan açıklamada, marmara'da 6 ile 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir.

Merkez üssü i̇zmir karaburun olan deprem, i̇stanbul ve i̇zmir'i şiddetli sarstı. İstanbul ve tekirdağ 'da hissedilmiştir. Deprem bir çok ilçede hissedildi. Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılırken, bir son dakika depremi de i̇stanbul'da meydana geldi. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Son dakika! İstanbul'da deprem oldu - Akıllı Gündem
Son dakika! İstanbul'da deprem oldu - Akıllı Gündem from www.akilligundem.com
Kandilli internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12:33'de i̇stanbul'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika › güncel › i̇stanbul depremi sonrası kandilli'den yeni uyarı: Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. Depremin merkez üssünün marmara denizi olduğu ifade edildi. İstanbul'da az önce yaklaşık 10 saniye süren bir deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 14.00 sıralarında bir deprem meydana geldi. Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılırken, bir son dakika depremi de i̇stanbul'da meydana geldi. İstanbul'da deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel i̇stanbul'da deprem haber sayfasında yer alıyor.

İstanbul'da saat 14:00'te şiddetli bir deprem oldu.

İlk gelen bilgilere göre depremin. Kandilli internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12:33'de i̇stanbul'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'da az önce yaklaşık 10 saniye süren bir deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. Merkez üssü i̇zmir karaburun olan deprem, i̇stanbul ve i̇zmir'i şiddetli sarstı. Kısa süre önce gelen son dakika bilgisine göre i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem oldu! İbb'den de son dakika deprem açıklaması geldi. Marmara denizi'nde i̇stanbul'un silivri ilçesi açıklarında 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün marmara denizi olduğu ifade edildi. Son dakika haberine göre, i̇stanbul'da deprem meydana geldi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. İstanbul'daki depremin şiddetinin 4.2 olduğu afad tarafından açıklandı. İstanbul'da deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel i̇stanbul'da deprem haber sayfasında yer alıyor.

İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler. Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. İstanbul'da deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel i̇stanbul'da deprem haber sayfasında yer alıyor.

İstanbul'da patlama son dakika haberler geliyor
İstanbul'da patlama son dakika haberler geliyor from i.internethaber.com
10 saniye süren depremle ilgili kandilli rasathanesi ve afad'dan açıklamalar peş peşe geldi. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre; Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. İlk gelen bilgilere göre depremin. Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk şu ana kadar bildirilmemiştir.

İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi.

Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk şu ana kadar bildirilmemiştir. Kısa süre önce gelen son dakika bilgisine göre i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem oldu! (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre; Marmara denizi'nde i̇stanbul'un silivri ilçesi açıklarında 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika › güncel › i̇stanbul depremi sonrası kandilli'den yeni uyarı: Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi. Depremin merkez üssünün marmara denizi olduğu ifade edildi. İbb'den de son dakika deprem açıklaması geldi. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. Uzmanların beklediği i̇stanbul depremi ne zaman olacak sorusu. İstanbul'daki depremin şiddetinin 4.2 olduğu afad tarafından açıklandı.

Posting Komentar

0 Komentar